dubai in uae


دبی برای کدام سرزمین است؟ امارات متحده عربی 
دبی یکی شهرهای مرز و بوم امارات متحده عربی است . این شهر در استانهای جنوبی کشور‌ایران و درحاشیه خلیج عجم و در شبه جزیره ایالات متحده عربی جای‌دارد . 

دبی مطرح ترین شهر مملکت امارات است . دبی در سال 1833 به دست روحانی مکتوم بن بطی بن سهیل آل مکتوم رسما 
تحت عنوان یک شهر بنیان شده‌است . 

دبی از نگاه مکان وضعیت زیاد خیر داشته و این وضعیت سبب شده تا دبی در قرن بیستم به یک بندر کلیدی تبدیل شود . برای رزرو تور دبی و اطلاع از بها ها به وبسایت فیکس تراولز رجوع‌کنید . 

سرگذشت دبی را در مقاله دبی در گذر زمان مطالعه نمائید . 

دبی ( شهری در امارات متحده عربی ) 
در سال 1966 , نفت در دبی کشف شد , دبی و سرزمین قطر قصد به فعال سازی یک واحد مبلغی نو بنام “ مجلس انتقاد قطر و دبی ” به جای “ روپیه خلیج ” که تا قبل از این از این مبلغ همگانی بود گرفتند . 

کشف نفت سبب ساز شد تا کارگران فرنگی برای کار درین شهر با گاز به دبی بیایند به گونه ای که در زمان مضاعف کوتاهی جمعیت دبی 3 برابر شد و شهر دبی به یکی منابع اساسی جهانی نفت تبدیل شد . 

 



تاریخچه دبی 
دبی تازه از وقتی وقتی که بریتانیا آن را در سال 1971 ترک کرد آغاز به طریق به چنگ آوردن کرد . درین زمان , دبی به همراه ابوظبی و4 شهر روحانی نشین دیگر سرزمین امارات متحده عربی را تشکیل دادند. 

1‌سال آنگاه شهر روحانی نشین مرکز الخیمه به مرزوبوم امارات ضمیمه ولی قطر و بحرین تصمیم گرفتند که هریک یک مملکت جدا باشند . 

در سال 1973 درهم امارات تحت عنوان واحد مبلغی قانونی امارات معرفی شد و بعد از آن دبی و قطر اتحادیه مبلغی در بین خویش را منحل کردند . 

درسال 1979در یکی‌از محله های دبی با اسم جبل علی یک ناحیه آزاد تجاری ساخته شد که به شرکت ها فرنگی اذن واردات و صادرات فارغ از محدودیت را می بخشید . با استارت نزاع خلیج عجم در سال 1990 سرمایه داران و تجار پول ها و بودجه های خویش را از این شهر بیرون کردند که منجر شد وضع اقتصادی این شهر برای مدتی بحرانی بشود البته با دگرگونی فضای سیاسی , مجدد رونق گرفت . 

دبی شهری چیره و حساس در حیطه 
امروزه دبی تحت عنوان یک شهر جهانی و بازرگانی غالب و دارای اهمیت در ناحیه شناخته شده‌است . 

هرچند اقتصاد دبی با صنعت نفت بزرگ شد البته بیشتر درآمد دبی درمنطقه آزاد جبل علی با فروش ملک به شهروندان فرنگی در بخشها آزاد , اعطای اقامت , صادر شدن مجدد فرآورده , ترانزیت مسافر ومحصول و همینطور نصیب بزرگی هم از توریسم و دیگر سرویس ها مالی و بازرگانی بدست میاید . 

دبی اخیرا اعتنا جهانیان را به ساخت و سازهای بزرگ و همین طور رویدادهای تفریحی و ورزشی دارای هیجان خویش جلب نموده است . 

دبی برای کدام مرزوبوم است 
دبی برای کدام میهن است 
دبی لاکچری ترین شهر خاورمیانه در سال 2012 
در سالیان نهایی ده سال 2000 میلادی به خاطر چالش های مالی گسترده در دنیا , ساخت و ساز املاک در دبی برای مقطع 3سال با دشواری بدون شوخی روبه رو شد . اگرچه دبی توانست با استعمال از یک برنامه تدریجی و مداوم , خویش را بهبود بخشد . 

در سال 2012 دبی بیست و دو‌مین شهر گران در عالم و لاکچری ترین شهر در خاورمیانه شناخته شد . 

در سال 2013 دبی توانست حق داشتن و برگزاری اکسپو 2020 را بدست آورد . 

اکسپو سو‌مین روی داد کلیدی جهان بعد از استکان جهانی فوتبال و المپیک است و به “ المپیک کشورها ” پر اسم و رسم است . 

این اولین دفعه است که یک شهر از خاورمیانه توانست میزبانی یکی مهم‌ترین نمایشگاه های دنیا را بدست آورد . 

دبی برای کدام مرز و بوم است 
دبی برای کدام میهن است 
پیشبینی ها نشان میدهد اکسپو 2020 برای دبی بیشتراز 23میلیارد دلار سود خواهد داشت . 

در رابطه دولت دبی 
دولت دبی در چهارچوب سلطنت مشروطه فعالیت می نماید و از سال 1833 میلادی ( 1212هجری خورشیدی ) بوسیله خویشاوندان آل مکتوم سازمان می شود . 

روضه خوان محمد آل مکتوم حاکم فعلی روحانی نشین دبی است . 

وی نایب مدیر پاد شاه امارات متحده عربی , در آغاز وزیر و مدیریت مجلس وزیران امارات متحده عربی است . 

شهرداری دبی در سال 1945 میلادی بوسیله حاکم وقت آن زمان , راشد بن سعد آل مکتوم برای طرح ریزی , سرویس ها شهری و نگه داری از تجهیزات محلی تاسیس شد . 

سر گروهی شهرداری دبی اکنون در دست حمدان بن راشد آل مکتوم , نایب مدیر دبی می‌باشد که بر کار اداره هایی از قبیل وزارت روش , طرح ریزی و بررسی و محیط زیست و وزارت بهداشت ودارایی محاسبهدارااست . 

همینطور شهرداری دبی مسئول بهداشت شهر و زیرساخت های فاضلاب شهر هست . 

دبی برای کدام مملکت است 
دبی برای کدام مرزوبوم است 
نیروی پلیس دبی 
نیروی پلیس دبی در سال 1956 در نایف تاسیس شد تا به اجرای ضابطه بپردازد . این نیرو زیر امر بی واسطه روضه خوان محمد آل مکتوم , حاکم فعلی روحانی نشین دبی است . 

روحانی نشین های دبی و راءس الخیمه صرفا شهرهایی در مرز و بوم امارات میباشند که دستگاه قضایی آنان با دستگاه قضایی فدرال مملکت امارات مطابقت و همخوانی ندارد . 

دبی با ساخت دهکده فرهنگی دبی که دربرگیرنده موزه های هنری و کتابخانه ها و مدرسه های رقص و نوا , دکان کتاب های کم یاب و فضاهای گشوده برای تفریح و استراحت میباشد در درحال حاضر بی نیازسازی فرهنگ وتمدن خویش است . . دبی دارنده یک سری تالار نمایش زنده از جمله سالن سلطنتی , بازی زنده جامعه دبی و نمایش زنده مدینه که صاحبخانه اکثری از شغل های هنری و تولیدهاکشورهای غربی است هم میباشد . 
درصورتی که قصد هجرت با یکی‌از تور های مسافرتی مانند تور دبی و یا این که چه بسا به مرزوبوم پربازدیدی هماننده تایلند و دیگر مرزو بوم های توریستی و پربیننده را دارید , سفارش میکنیم پیش از خرید بلیط و هجرت به آن مرزوبوم از بایستی ها و نباید های آن میهن با خبر شوید . شما تحت عنوان یک گردش گر فرنگی بایستی متمدن , قانون ها و سنت های سرزمین صاحب خانه آشنا باشید و آنان را دنبال نمائید . حالا در شرایطی‌که برای مهاجرت به دبی فراهم می‌شوید و قصد مسافرت به‌این شهر لاکچری و جالب را دارید , نباید های دبی را دنبال نمایید تا در زمان گشت و گذار در اماکن جذاب دبی, سفری به یادماندنی سوای اتفاقی غیر مترقبه را تجربه فرمایید . دبی دارنده قانون ها و تمدن نحصربه‌فرد به فردیست که ممکن است بعضا آنچنان که بایست با آن آشنا نباشند . در‌پی با کار هایی که توریستان نباید هیچ زمان در دبی مرتکب شوند آشنا میشوید , با رویای دبی همراه باشید : 

13 نکته که نباید در مهاجرت به دبی انجام اعطا کرد , نباید های مسافرت به دبی : 
۱ . نوشیدن الکل در اجتماع دبی : 
هرچند در حین هجرت با تور دبی توشه و کلاب های متعددی در تراز شهر الکل سرو می نمایند , البته ضابطه ننوشیدن الکل در جامعه و مکان های همگانی دبی مضاعف دورازشوخی و اساسی است و اینممکن است او‌لین و مهم‌ترین اخطار ما در می بایست ها و نباید های دبی محسوب شود . در هر موقعیت کلی در هر تالار و مکانی که آبمیوه های الکلی به فروش نمیرسد , نوشیدن الکل هم در آن مجاز نیست. این به‌این معناست که به همراه داشتن آب میوه های الکلی در کنار کنار دریا و نوشیدن آن هنگام پیاده روی در سواحل و یا این که خیابان های دبی ممنوع است . و البته در صورتیکه در زمان مسافرت خویشبه دبی میخواهید از مشروبات الکلی به کار گیری نمایید , می بایست به‌دنبال مکان های به ویژه و مجاز برای مصرف الکل در تراز شهر باشید تا ناخاسته در دبی بازداشت نشوید . 

2 . عکس به دست آوردن از همسایه و مردمان دبی 
عکاسی و عکس به دست آوردن از مردمان و هم محلی دبی سوای کسب اذن و رضایت , در امارت متحده عربی یک جنایت به حساب آورده می شود . این به‌این معناست که عکس به دست آوردن از ناآشنا ها در دبی , برای شما مجازات و جریمه ای به همراه خواهد داست , جریمه این جرم در دبی 500 هزار درهم و مجازات اش 6 ماه زندان است . قابل ذکر است که‌این عکاسی ناخاسته در صورتیکه از یک شخص خانم باشد ,حال و روز بدتر خواهد بود . پس مراقب سوژه های عکاسی در دبی باشیدتا مبادا یک عکاسی بی آلایش مهاجرت شما‌را به تجربه ای تلخ تبدیل نماید . 



3 . تناول کردن و نوشیدن در ماه رمضان 
در حین ماه خجسته رمضان , مسلمان‌ها دبی از اذان ظهر تا غروب آفتاب روزه میگیرند . تحت عنوان احترام , بیشتر رستوران ها در های خویش را می بنداند و پرده ها را به ذیل می کشند . نوشیدن , میل کردن, جویدت آدامس و چه بسا کشیدن سیگار در مکان های همگانی درین ارتفاع ماه خجسته رمضان به شدت ممنوع است و به قدری نا پسند است که ممکن است روزه خوار را به دردسر بیاندازد . اما این ضابطهدربرگیرنده خانم های حامله و نوپا ها نمی‌شود . بنابر این در حین ماه خوش یمن رمضان در دبی همانند میهن خودمان میل کردن و آشامیدن ممنوع است و نباید در مکان همگانی چیزی مصرف نمائید . در شرایطی‌که در بین تماشا از اماکن جالب دبی گرسنه شدید محرمانه به 9 رستوران برتر دبی بزنید تا در کنار احترام به روزه گیران مسلمنان این شهر خویش هم سفری آهسته در دبی داشته باشید . 

4 . خرید اجناس جعلی در دبی 
زمانی گفته می شود گردشگر ها هیچ کالا جعلی و قلابی را نباید در دبی خریداری نمایند , این یک طنز و لاف نیست . در حین مسافرت با تور دبی , در شرایطی‌که از بازار های سنتی دبی مثل بازار چاشنی و بازار طلا جواهرات دبی دیدن میکنید , هیچوقت از کسانی که اجناس برند و مارک را در قیمت خوب به شما پیشنهاد میکنند خرید نکنید , فقط آنان‌را رد نمائید و به مسیر بی واسطه خویش ادامه دهید .خرید محصول جعلی و خرید از مکان های غیررسمی در دبی ممکن است شما‌را به دردسری دورازشوخی بیاندازد . در بازار های سنتی قابلیت وقوع چنین اتفاقی ممکن است , کسانی ممکن است به شماسماجت نمایند تا از ساعت و یا این که گوشواره ای مارک در قیمتی زیر خرید فرمائید , در این صورت ابدا نایستید و آن‌ها را رد نمائید به شما هشدار می دهید که در بازار بو و ادکلن دبی ممکن است بیشتربا پیشنهادات وسوسه کننده مواجه گردید هشیار باشید که هیچ برند و مارک حساس و اورجینالی ارزان به فروش نمیرسد مگر آنکه قلابی باشد . 

5 . دهانزد پراکنی در دبی 
این حادثه ممکن است به صورت بدون نقص اجباری و غیر مترقبه رخداد بیافند , ولی خوب تر است بدانید که پخش کردن شایعات در دبی ممنوع است , علی الخصوص زمانیکه شایعات به صورت آنلاینمیان مردمان ارسال شود . ارسال و انتقال شایعات نادرست در کانال اجتماعی مجازات سنگینی دارااست و قادر است شما‌را تا 3 سال به زندان بیاندازد و تا یک میلیون درهم جریمه نقدی نماید . به طور کلی , در زمان مهاجرت با تور دبی با اتفاقاتی که در شهر می گذرد کاری نداشته باشید و فقط از مهاجرت خویش و تماشای جذاب های دارای شهرت و بوستان های جالب دبی لذت ببرید و در آن‌ها 10 نکته مسافرت به دبی را رعایت نمائید . 

6 . نمایش علاقه در خیابان های دبی 
اگر‌چه دبی مقصدی مناسب و ایده آل برای گذراندن مسافرت ماه عسل به دبی است , البته در اماکن همگانی زوجین برنا بایستی مراقب رابطه ها خویش باشند و در خیابان عشق و علاقه را به نمایش نگذارند .چه بسا بغل کردن فرآورده مخالف در خیابان , توشه ها و کلاب ها هم ممنوع است . 



7 . توهین به اهل یک محل و مردمان دبی 
اعلام کردن و لاف و بی احترامی به مردمان دبی ممنوع است . به کار گیری از عبارات توهین آمیز و فریب کارانه خیر صرفا از نگاه اخلاقی کایر خطا است , بلکه میتواند گردش گر ها را به دردسر بزرگی که چه بسا فکراش را نیز نمیکنند بیاندازد . این توهین می‌تواند یک جنبش مهاجم باشد و یا این که حرکتی با دست . سازه بر این در حین مسافرت با تور دبی کارایی نمایید وقار خویش را نگهداری نمایید ودر حین مهاجرت به اهل یک محل دبی احترام بگذارید . فراگرفتن یک سری عبارات کاربردی عربی هم تامل بدی نیست , برای این‌که هیجان مهاجرت خویش به دبی را بی نقص نمایید و موردپسندهمسایه دبی قرار بگیرید تعدادی واژه و کلمه پر کاربرد عربی ایده فراوان عالی ایست .